Ve srovnání se slady BEST Caramel® Hell (karamelový) a BEST Caramel® Aromatic (karamelový aromatický) produkuje BEST Caramel® Amber (karamelový jantarový) v pivu ještě intenzivnější sladkou karamelovou chuť a tmavší barvu v závislosti na barvě sladiny.
Tento slad je zvláště vhodný pro všechna silně aromatická piva se silnou, zakulacenou chutí, kde jsou žádoucí sladové tóny.
Pivovarské použití:
Pro piva typu Märzen, pšeničná piva, Bock, Amber Ale, Amber Lager, jantarově zbarvené a tmavé pivní styly.
SPECIFIKACE MIN MAX |
Obsah vlhkosti % 4.5 |
Extrakt v sušině % 75.0 |
Bílkoviny, sušina % 12.0 |
Barva sladiny |
EBC 61 - 80 |
L 23 31 |
PH sladiny 5.0 5.8 |