NENÍ SKLADEM
619 Kč / ks
Lallemand s potěšením oznamuje uvedení dalšího inovativního produktu v tomto roce pro Lallemand Brewing, enzym ABV AROMAZYME. Aby společnost Lallemand přidala další vrstvu odborných znalostí do procesu výroby IPA, pracovala a sbírala data posledních pár let se specifickou betaglukosidázou, která je zaměřena na to, aby z chmele vytěžila maximum.
Jednoduché přidání tohoto enzymu do fermentoru hydrolyzuje glykosidické vazby přítomné v chmelu. Tento proces zase zvýší složitost chmelové vůně a chuti v pivu. Zbývá jen, aby pivovary vyjádřily svou kreativitu a vytvořily jedinečnou IPA experimentováním s různými druhy chmele.
Zvyšuje rozmanitost chmelových chutí a aroma změnou poměru specifických terpenových sloučenin
Zvyšuje chuť a pití piva a snižuje jeho nepříjemnou hořkou hořkost
Mírně zvyšuje fermentovatelnost mladiny
Položka byla přidána do košíku.
K objednávce