Skladem
101 Kč (sleva 12%)
LalBrew Farmhouse ™ je nediastatický hybrid, který se používá k výrobě piv ve stylu saison a farmhouse. Tento produkt je výsledkem výzkumu a vývoje společnosti Renaissance Yeast ve Vancouveru v Kanadě. Na rozdíl od klasického kmene na belgický Saison, Farmhouse neobsahuje gen SAT1, který je zodpovědný za diastatickou aktivitu kvasinek (dokáže si poradit i s některými dextriny - nezkvasitelnými cukry).
50-100g/hl - jeden balíček na cca 20l mladiny (na zakvašení silnějších piv o stupňovitosti 14° a výš doporučujeme 2 balíčky, popřípadě udělat starter)
20 - 30°C
Obsah sáčku vysypte na povrch jednoho dcl převařé vody o teplotě 30-35°C. Nemíchejte!
Po 15-ti minutách zamíchejte. Zchlaďte v krocích po 5-ti minutách o 10°C na zákvasnou teplotu mladiny.
Teplotní šok vyšší než 10°C může vést ke zmutování kvasnic, ke špatnému průběhu kvašení, nebo vytvoření nežádoucích chutí.
2/20323
Položka byla přidána do košíku.
K objednávce