SKLADEM
400 Kč
Sušené svrchní kvasnice schopné tolerovat vysoký obsah alkoholu (až 11,5 %). Používají se k výrobě široké škály pivních stylů včetně belgických pšeničných a silných klášterních piv .
Dávkování:
11,5 g na 20 - 30 litrů piva
Doporučená teplota fermentace:
15 - 24 °C
Návod:
Obsah sáčku vysypte na povrch jednoho dcl převařené vody o teplotě 30-35°C. Nemíchejte!
Po 15-ti minutách zamíchejte. Zchlaďte v krocích po 5-ti minutách o 10°C na zákvasnou teplotu mladiny.
Teplotní šok vyšší než 10°C může vést ke zmutování kvasnic, ke špatnému průběhu kvašení, nebo vytvoření nežádoucích chutí.
Datum minimální trvanlivosti:
12/2023
Položka byla přidána do košíku.
K objednávce